Vrouwelijk leiderschap: Duurzaam leiderschap

Meer vrouwen op impactvolle functies. Hiermee wordt een balans tussen mannelijk en vrouwelijk leiderschap gecreeerd in organisaties om daarmee duurzaam leiderschap de norm te laten worden. De manier van leiden van de toekomst en iets waar vrouwen specifiek heel goed in zijn! We hebben in de huidige tijd meer vrouwelijke leiders nodig om impact en het verschil te kunnen maken. Het gaan voor duurzame oplossingen.

Mission Violet helpt werkgevers met advies en presentaties gericht op de voordelen van vrouwelijk leiderschap binnen uw organisatie.

 • Zoekt u een spreker op het gebied van duurzaam leiderschap? Iemand die medewerkers binnen uw organisatie kan informeren maar ook zeker inspireren?
 • Of wilt u als organisatie advies inwinnen over vrouwelijk leiderschap in uw organisatie om tot duurzaam leiderschap te komen?
 • Iemand die uw vrouwelijke starters, young professionals en high potentials kan inspireren in hun carriere? Mission Violet past perfect bij uw organisatie!

 

Duurzaam leiderschap Mission Violet

Duurzaam leiderschap is succesvol leiderschap

Vrouwelijk leiderschap en duurzaam leiderschap zijn de toekomst. Een kans om impact te maken! Hoe kan Mission Violet uw organisatie hierbij helpen?

Duurzaam leiderschap Mission Violet

Advies op maat

Vanaf €145

Als organisatie wilt u vrouwelijk en daarmee duurzaam leiderschap aanmoedigen, een verstandige keuze! Mission Violet duikt uw organisatie in en verzorgt praktisch advies op maat. Hierdoor kunt u zorgen voor die belangrijke balans tussen mannelijk en vrouwelijk leiderschap zodat uw organisatie vooruitstrevend wordt.

Goed voor de wereld en uw organisatie!

Duurzaam leiderschap Mission Violet

Spreker op uw event

Vanaf €350

U wilt uw visie op vrouwelijk en duurzaam leiderschap breder uitdragen in de organisatie. Zoekt u daarvoor een spreker met verstand van zaken? Iemand die medewerkers binnen uw organisatie kan informeren maar ook zeker inspireren? Samen bepalen wij het thema en verzorg ik een presentatie op maat!

Geschikt als aanvulling op advies op maat

Heel toegankelijk, warm persoon, luisterend oor, laat de ander zelf meedenken, maar geeft ook advies en tips. Ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, het luisterend oor en het meedenken. Dit heeft mij veel meer in mijn kracht gezet!

Zou je mij aanraden bij vrienden, familie of collega’s? En zo ja, bij een specifieke doelgroep?

Jazeker, dat heb ik ook al gedaan! 🙂 Mensen die zich onzeker voelen, niet lekker in hun vel zitten, HSP’ers.

Melanie

Hoe heb je mijn werkwijze ervaren?

Zeer prettig, je weet goed door te vragen, je voelt goed aan, je kan doorprikken tot de kern als het nodig is, je vat samen en verhelderd, invoelend, je kan goed afstemmen. Open en oordeel loos.

Jij bent een kei in afpellen van waar het “probleem” zit en dan vervolgens de coachee zelf tot inzichten laten komen door oefeningen/ methodieken.

Mirjam

Wat is duurzaam leiderschap?

Duurzaam leiderschap is gericht op de juiste balans tussen gezamenlijke, persoonlijke, sociale, ecologische en economische belangen (people (mens), planet (milieu), profit (economie)) met als doel groei voor mens en organisatie, op korte en lange termijn en het niet uitputten van de aarde.

De ‘Triple P’ benadering van John Elkington.

En tevens in mijn ogen waarde toevoegen die er echt toe doet.

Uit onderzoeken blijkt dat vooral vrouwen (en mannen die tevens vrouwelijk leiderschap inzetten) duurzaam leiderschap uitdragen en besluiten nemen gericht op de lange termijn en win- win situaties.

Duurzaam leiderschap Mission Violet

Waarom vrouwen?

Wat mij drijft is het idee dat er in de wereld keuzes gemaakt worden die ik zelf anders zou maken. Betekenisvoller, duurzamer, meer op de lange termijn gericht. En ik merkte dat ik niet de enige ben. Deze duurzame manier van leiderschap (en het verlangen hiernaar) is iets wat je vooral veel bij vrouwen tegenkomt. En de jonge generatie vrouwen wil dit verschil ook echt gaan maken!

Het resultaat van duurzaam leiderschap

Als u wilt kunnen we starten met een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit eerste gesprek kijken we wat uw organisatie precies nodig heeft en welke oplossing er het beste past. Samen bespreken we of advies op maat voor uw organisatie passend is met wellicht een of meerdere presentaties als aanvulling.

Welke vorm u ook kiest, samen gaan wij ervoor zorgen dat uw organisatie vooruitstrevend wordt op gebied van duurzaam leiderschap!

Na de begeleiding door Mission Violet zijn de volgende resultaten binnen handbereik:

 • Focus op lange termijn winst voor uw organisatie (en de omgeving)  door vrouwelijk leiderschap evenals focus op win- win situaties en cooperatie
 • Meer vrouwen op impactvolle functies en het behalen van een eventueel geldend vrouwenquotum binnen handbereik
 • Minder uitstroom van vrouwelijke medewerkers dankzij het bieden van gelijke kansen, waardering en doorgroei potentieel
 • Een lager verzuimpercentage onder uw vrouwelijke medewerkers
 • Een stip op de horizon om naartoe te werken als organisatie als het gaat om duurzaam leiderschap
 • Gelijke kansen voor en gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen binnen uw organisatie
 • Alle ins en outs over mannelijk en vrouwelijk leiderschap tot uw beschikking, geleerd van een ervaringsdeskundige.
 • En meer!
Duurzaam leiderschap Mission Violet

Over mij

Women’s guide to impact, ik ben voor uw medewerkers een gids, de grote zus waar zij alles aan kunnen vragen als het gaat om impact maken in hun carriere. Ik zie het als mijn missie, mijn Mission Violet, om vrouwelijke medewerkers te begeleiden en coachen naar impactvolle functies.

Ik heb Mission Violet opgericht zodat jonge vrouwen de mindset, kennis en tools in handen hebben zodat zij het zelfvertrouwen en lef krijgen om uitdagingen aan te durven gaan.

Duurzaam leiderschap met Mission Violet

Ik wil voor uw organisatie de persoon zijn die uw organisatie naar een hoger plan tilt als het gaat om duurzaam leiderschap en met u al mijn tips en tricks delen. Een vrouwvriendelijke werkomgeving creeren is een voorwaarde om duurzaam leiderschap een kans te kunnen geven. Iets wat iedere werkgever wil, alleen is daar soms wat hulp bij nodig en dat is heel normaal!

Weetjes

Zoals u wellicht gemerkt heeft staan gelijke kansen voor vrouwen hoog op mijn agenda en daarmee vrouwelijk leiderschap. Ik bekijk dingen zowel vanuit mannelijk als vrouwelijk perspectief en heb dan ook interesse voor beide kanten van een verhaal. Dit gecombineerd met een praktische aanpak maakt mij de persoon die geschikt is om met uw organisatie samen te werken.

Voordelen van duurzaam leiderschap voor uw organisatie

Duurzaam ondernemen:

Focus op lange termijn winst voor uw organisatie (en de omgeving) door vrouwelijk leiderschap evenals focus op win- win situaties en cooperatie.

Productiviteit en groei:
Benut het volle potentieel van uw vrouwelijke medewerkers en de visie die zij hebben zodat uw organisatie vooruitstrevend wordt.

Leuk weetje: Organisaties met vrouwen in leidinggevende posities maken 48% meer winst dan bedrijven die vasthouden aan mannelijke leiders.

Toekomstgericht:

Met o.a. carrierecoaching van uw vrouwelijke talenten zet u in op een balans tussen mannelijk en vrouwelijk leiderschap. Vooral omdat vrouwelijk leiderschap zoveel moois te bieden heeft, namelijk de focus op de lange termijn en het maken van betekenisvolle keuzes, gericht op verbinding en met aandacht en zorg voor relaties en omgeving.

Meer dan advies

Mission Violet biedt naast advies en inspiratie ook carriere coaching zodat uw vrouwelijke starters, young professionals en high potentials begeleidt worden in hun carriere.

Mission Violet helpt tevens organisaties die aan de slag willen met inclusief werkgeverschap en gender gelijkheid.

Mission Violet heeft de oplossingen die uw organisatie succes gaan brengen!

Heel toegankelijk, warm persoon, luisterend oor, laat de ander zelf meedenken, maar geeft ook advies en tips. Ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, het luisterend oor en het meedenken. Dit heeft mij veel meer in mijn kracht gezet!

Melanie

Hoe heb je mijn werkwijze ervaren?

Zeer prettig, je weet goed door te vragen, je voelt goed aan, je kan doorprikken tot de kern als het nodig is, je vat samen en verhelderd, invoelend, je kan goed afstemmen. Open en oordeel loos.

Mirjam

Zou je mij aanraden bij vrienden, familie of collega’s? En zo ja, bij een specifieke doelgroep?
Jazeker, dat heb ik ook al gedaan! 🙂 Mensen die zich onzeker voelen, niet lekker in hun vel zitten, HSP’ers.

Melanie

Jij bent een kei in afpellen van waar het “probleem” zit en dan vervolgens de coachee zelf tot inzichten laten komen door oefeningen/ methodieken.

Mirjam

Waarom kiezen voor Mission Violet?

Gaan voor balans:

Vaak zien we nog dat belangrijke keuzes gemaakt worden door mannen. En dit is op zich natuurlijk geen probleem, maar het is wel een probleem in mijn ogen als de balans er niet is. Als er te weinig vrouwen inspraak hebben. Of eigenlijk specifiek gezegd: als er geen balans is tussen mannelijk en vrouwelijk leiderschap. Ook wel masculien en feminien leiderschap genoemd.

Als we aan een leider denken, denken we (ja, ook vrouwen) al vaak aan een man, maar ik wil dat mensen even vaak gaan denken aan een vrouw en dat vrouwen net zoveel vertegenwoordigd zijn in impactvolle functies als mannen.

Mijn missie is om meer vrouwen van jongs af aan te begeleiden naar impactvolle functies. Vooral omdat vrouwelijk leiderschap zoveel moois te bieden heeft.

Perfect passend bij uw organisatie:

De diensten van Mission Violet sluiten dan ook goed aan bij het voornemen van organisaties om meer diversiteit te creeren binnen het personeelsbestand. Ik ben er voor die organisaties die zich afvragen hoe zij meer diversiteit kunnen creeren op de werkvloer: inclusief werkgeverschap kunnen bereiken. Hoe zij ervoor zorgen dat vrouwen bij de organisatie willen komen werken, doorgroeien naar bepaalde functies en minder snel uitstromen uit de organisatie.

Een organisatie kan oprecht het beste met haar vrouwelijke medewerkers voor hebben en toch kan er van alles spelen in de organisatie. Ik ben als carrierecoach het luisterend oor en de gids voor jonge vrouwelijke starters, young professionals en high potentials wanneer een organisatie dit wel wil, maar niet kan zijn. Hier ligt mijn hart. Ik help met deze kennis vervolgens organisaties grote problemen voor te zijn, denk aan het herkennen van een onveilige werkomgeving voor vrouwen, grensoverschrijdend gedrag, ongelijkheid op de werkvloer en psychische problematiek.

Ervaringsdeskundige vrouwen en werk:

Als coach ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van vrouwen en carriere. Inmiddels weet ik wat je als vrouw wel en zeker ook niet moet doen om kansen te creeren. Ik heb bestudeerd wat ik zelf al heel goed deed in mijn eerste baan waardoor ik in eerste instantie met 24 jaar op de toppositie van Hoofd HRM terecht kwam en heb mij verdiept in oplossingen om met valkuilen om te gaan waar veel vrouwelijke medewerkers, net als ik destijds, tegenaan lopen. Geen boek of theorie over vrouwen en carriere is mij onbekend!

Gecertificeerd:

Tevens ben ik gecertificeerd coach. Dat houdt in dat ik het diploma heb behaald van een erkende en gedegen coachingsopleiding. Vele coaches die u online vindt hebben dit niet gedaan. Als gecertificeerd coach bent u bij mij in ieder geval aan het juiste adres!

Diensten m.b.t. duurzaam leiderschap

Waar kan Mission Violet uw organisatie bij helpen?

Duurzaam leiderschap Mission Violet

Advies op maat

Als organisatie wilt u vrouwelijk en daarmee duurzaam leiderschap aanmoedigen, een verstandige keuze! Mission Violet duikt uw organisatie in en verzorgt praktisch advies op maat. Hierdoor kunt u zorgen voor die belangrijke balans tussen mannelijk en vrouwelijk leiderschap zodat uw organisatie vooruitstrevend wordt.

Goed voor de wereld en uw organisatie!

Duurzaam leiderschap Mission Violet

Spreker op uw event

U wilt uw visie op vrouwelijk en duurzaam leiderschap breder uitdragen in de organisatie. Zoekt u daarvoor een spreker met verstand van zaken? Iemand die medewerkers binnen uw organisatie kan informeren maar ook zeker inspireren? Samen bepalen wij het thema en verzorg ik een presentatie op maat!

Geschikt als aanvulling op advies op maat

Voor wie?

Voor welke organisaties is advies en inspiratie van Mission Violet geschikt?

Voor organisaties die aan de slag willen met inclusief werkgeverschap en meer diversiteit willen creeren binnen het management en personeelsbestand.

Voor die organisaties die vinden dat mannen en vrouwen gelijke kansen dienen te krijgen in hun carriere en de kracht zien van de balans tussen mannelijk en vrouwelijk leiderschap.

Voor organisaties die meer vrouwen op impactvolle functies willen plaatsen maar wellicht niet weten hoe zij vrouwelijk talent optimaal kunnen behouden en benutten.

Voor organisaties die een vrouwvriendelijke werkomgeving (verder) willen stimuleren.

Mission Violet staat voor:

Verbinding

Leiderschap

Groei

Kracht

Vrouwelijkheid

Let's Work Together!

Heb je een vraag over het aanbod van Mission Violet of weet je al dat je samen met mij aan de slag wilt? Neem zeker even contact met mij op! 🙂

Contact

Mission Violet
Wes Beekhuizenweg 1
6871 VJ, Renkum

0645017529

info@missionviolet.nl

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Volg me op social media

Schrijf je in voor Mission Mail!

Voor zo nu en dan een leuk mailtje met inspiratie en praktische, no nonsense tools en tips!

×