Ik een b*tch? Prima!

Ik een b*tch? Prima!

Ik een b*tch? Prima! In deze blog leg ik je uit wat de gender bias is en wat dit voor een effect heeft op hoe vrouwen beoordeeld worden. Letterlijk naar het Nederlands vertaalt betekent gender bias ‘gendervooroordeel’. En wat het inhoudt is dat mannen en vrouwen...
Waar wil jij een blog over lezen?

Waar wil jij een blog over lezen?

Wat wil jij graag teruglezen in een van de blogs van Mission Violet? Laat het weten in de reacties! Welke thema’s wil jij bijvoorbeeld meer over weten of op welk gebied wil jij meer inspiratie krijgen? Ik hoor het graag. Liefs!
‘’Feminist? Hè bah!’’

‘’Feminist? Hè bah!’’

‘’Feminist? Hè bah!’’ Dit, of iets vergelijkbaars, is al snel wat ik hoor als ik zeg dat ik vind dat vrouwen nog altijd worden achtergesteld ten opzichte van mannen. Op de werkvloer, in de medische wereld en ga zo maar door. Het kan zomaar zijn dat je het herkent:...
×