Online Coaching

Online 1-op-1 coaching vanaf de plek die jou schikt of coaching met een groep van drie vrouwen om de kracht van verbinding te benutten (met groepskorting!).

Waarom is Online Coaching iets voor jou?

Misschien zit je niet meer op je plek of weet je dat er meer in zit? Wil jij meer persoonlijke begeleiding om jouw specifieke vraagstukken aan mij voor te leggen? Dan is online werkcoaching echt iets voor jou. 

Iedere vrouw is uniek

Iedere vrouw heeft haar eigen uitdagingen en zaken waar zij tegenaan loopt. Soms is het dan extra fijn om dit in detail met een coach te kunnen bespreken en daar komt Mission Violet in beeld!

Impact maken

Zie jij om je heen en in het nieuws keuzes gemaakt worden die jij zelf anders zou maken? Wil jij het anders zien? Betekenisvoller? Duurzamer? Meer op de lange termijn gericht? En ben jij een jonge vrouw die aan het begin staat van haar carriere? Dan is online werkcoaching van Mission Violet perfect voor jou! Ik ga je met online coaching stap voor stap helpen om de impact te maken die jij wilt.

Want hoe vaak zien we wel niet mannelijke leiders in het nieuws die keuzes maken gebaseerd op macht en ego en bij fouten ook gewoon mogen blijven zitten op hun plek? Hoe kan het toch dat mannen nog steeds eerder worden geselecteerd voor leidinggevende functies ook al maken vrouwen over het algemeen betere keuzes voor de lange termijn? Waarom zijn vrouwen zo ondervertegenwoordigd in leidinggevende en impactvolle posities?

Jij wilt die te gekke functie binnenslepen, jij wilt het verschil gaan maken in een wereld waar impactvolle functies nog vaak vervult worden door een man. Jij wilt iets betekenen, maar krijg jij die kans wel? En durf je er wel voor te gaan? Ken je het stemmetje in je hoofd dat zegt: Kun jij dit wel? Waar moet ik beginnen?

Mission Violet to the rescue!

Mission Violet is de carrierecoach voor jonge vrouwen die gaan starten of net gestart zijn met werken in impactvolle functies of dit ambieren. Begeleiding en coaching voor vrouwen die net klaar zijn met een opleiding of aan het begin staan van hun carriere/ loopbaan.

Dit zodat jij als vrouw net zoveel kans maakt als een mannelijke collega om een impactvolle functie te bekleden zonder daar 2x zo hard voor te moeten werken.

Jij wilt toch ook die vrouw zijn die het verschil maakt?

Een doel van Mission Violet is om samen met andere vrouwen impact te maken. Ik wil vrouwen de begeleiding, coaching en tools bieden die ik zelf heb gemist in mijn carrière toen ik een leidinggevende, impactvolle positie ging bekleden en in mijn reis als jonge vrouw daarnaartoe. Want voor vrouwen begint deze reis al vroeg en daarom richt mijn begeleiding zich op een jonge doelgroep. Ben jij de volgende die met mij een online coachtraject aangaat? 😄

Werkcoaching Mission Violet

Heel toegankelijk, warm persoon, luisterend oor, laat de ander zelf meedenken, maar geeft ook advies en tips. Ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, het luisterend oor en het meedenken. Dit heeft mij veel meer in mijn kracht gezet!

Zou je mij aanraden bij vrienden, familie of collega’s? En zo ja, bij een specifieke doelgroep?

Jazeker, dat heb ik ook al gedaan! 🙂 Mensen die zich onzeker voelen, niet lekker in hun vel zitten, HSP’ers.

Melanie

Hoe heb je mijn werkwijze ervaren?

Zeer prettig, je weet goed door te vragen, je voelt goed aan, je kan doorprikken tot de kern als het nodig is, je vat samen en verhelderd, invoelend, je kan goed afstemmen. Open en oordeel loos.

Jij bent een kei in afpellen van waar het “probleem” zit en dan vervolgens de coachee zelf tot inzichten laten komen door oefeningen/ methodieken.

Mirjam

Wat gaat online werkcoaching jou opleveren?

De online coaching gaat ervoor zorgen dat jij een stip op de horizon krijgt om naartoe te werken. Welke uitdaging dit ook betreft. Het is op jou toegepaste coaching om jouw specifieke vraagstukken te behandelen.

In het coachingstraject zorgen we er samen voor dat jij de mindset, kennis en tools in handen hebt zodat jij het zelfvertrouwen en lef krijgt om uitdagingen aan te durven gaan. Perfect om jouw carriere verder vorm te geven.

We bespreken hoe je kansen kunt pakken en ik zal mijn eigen lessen en ervaringen allemaal met jou delen!

Online coaching geeft jou een coach die jouw gids en luisterend oor is in jouw reis naar het maken van impact. Lekker praktisch zodat je jouw carriere echt goed start.

Werkcoaching Mission Violet

Over mij

Women’s guide to impact, ik ben jouw gids, de grote zus waar je alles aan kunt vragen als het gaat om het starten van een carriere.

Ik heb Mission Violet opgericht zodat jij als jonge vrouw de mindset, kennis en tools in handen hebt zodat jij het zelfvertrouwen en lef krijgt om uitdagingen aan te durven gaan.

Zoals je wellicht al weet biedt Mission Violet online begeleiding en werkcoaching aan jonge vrouwen die een carriere willen starten zodat jij als vrouw net zoveel kans maakt als een mannelijke collega om een impactvolle functie te bekleden zonder daar 2x zo hard voor te moeten werken.

Werkcoaching voor jou

Ik wil voor vrouwen zoals jij de coach en als het ware de grote zus zijn die ik zelf heb gemist in het begin van mijn carriere en met jou al mijn tips en tricks delen.

Weetjes

Zoals je wellicht gemerkt hebt ben ik gek op de kleur paars! Ohja en gek op bloemen en op mijn hond Buster natuurlijk!

 

Voor wie is online werkcoaching?

Voor jonge vrouwen die graag een directe verbinding met een coach willen aangaan.

Wil jij echt persoonlijke begeleiding en jouw specifieke vragen en situaties met mij kunnen bespreken? Dan is online werkcoaching iets voor jou. Samen kijken we naar wat jou echt gaat helpen en hoe je daar gaat komen met een praktische aanpak waar je echt iets aan hebt. En of je nu MBO, HBO of WO afgestudeerd bent, I’m your girl!​

Een online coachingstraject is enorm geschikt voor vrouwen die aan het begin staan van hun carriere of al een paar jaar onderweg zijn maar nog steeds het gevoel hebben dat er meer in zit dan nu het geval is. Ze leven momenteel niet hun droomleven en willen dit realiseren, maar weten zelf niet hoe. Werkcoaching voor vrouwen die voor een impactvolle functie willen gaan of voor hen die simpelweg even niet weten hoe ze hun carriere een boost kunnen geven.

Hoe gaat werkcoaching in zijn werk?

Online coaching is mogelijk door gebruik te maken van de meest moderne technieken en te coachen middels face to face gesprekken via online videobellen.

Voor de groep coaching is hetzelfde onderstaande traject van toepassing. Alleen is dit dan met mij als coach en drie dames 😉 Daarnaast krijg je in beide gevallen toegang tot de Mission Violet community!

Kennismaking

Als je wilt kunnen we starten met een vrijblijvend gesprek. Tijdens een gratis online videocall maken we kennis en bespreken we al even kort waar jij tegenaan loopt. Ook bespreken we jouw wensen en de bijkomende mogelijkheden. Samen bespreken we of online werkcoaching voor jou een passende mogelijkheid is. Vind je het toch niets? No worries! Je zit nergens aan vast en hebben in ieder geval een leuk gesprek gehad!

Intakegesprek

Heb je besloten dat je met mij verder wilt dan plannen we en intakegesprek in. Voorafgaand aan dit intakegesprek stuur ik je een vragenlijst die je vooraf in dient te vullen. Door jouw antwoorden krijg ik alvast een beter beeld van jouw coachvraag en kunnen we meteen met een vliegende start beginnen.

Voorstel

Na het intakegesprek zet ik een op maat gemaakt voorstel voor jou op de mail met jouw bijpassende coachvraag. In dit voorstel beschrijf ik hoeveel online coachsessies we nodig denken te hebben om jouw doel te bereiken. Ook kijk ik of het van toegevoegde waarde zou zijn om nog aanvullende diensten aan te bieden zoals een masterclass.

Ben je akkoord? Dan gaan we aan de slag! 😎

Online coachsessies

Hoe ziet een online coachsessie er uit?

Dat is voornamelijk afhankelijk van jouw behoefte, jouw coachvraag. Deze hebben we eerder al aan de hand van de intake vastgesteld en dat is onze stip op de horizon. Hierover zullen we het dus vooral gaan hebben door te praten en ik zal jou met name veel vragen gaan stellen zodat ik je aan het denken zet.

Tijdens de sessie kan ik verschillende oefeningen, methoden en technieken voorstellen die passend kunnen zijn. Eventueel geef ik je ‘huiswerk’ mee om na de sessie mee aan de slag te gaan. Vaak zijn dit opdrachten waarmee je jouw vraagstuk verder uit kunt diepen of waarmee je kunt reflecteren op de situatie die speelt. In de volgende sessie zullen we deze opdrachten dan bespreken en evalueren.

Natuurlijk zal ik geheel vertrouwelijk omgaan met alles wat besproken en gedeeld wordt. Alles wat besproken wordt blijft tussen ons.

Het achterliggende idee van coaching is dat ik de ander help haar oplossingen zelf te bedenken. Ik zal dus niet alles in hapklare oplossingen voor je aanbieden. Zo maak ik je uiteindelijk zelfredzaam en kun je het straks ook in je eentje zonder mij! Natuurlijk vind ik het wel leuk als je niet zomaar uit het zicht bent maar onderdeel blijft van de Mission Violet Community 😉. Daar krijg je dan ook sowieso toegang toe!

Duur:

  • Een 1-op-1 coachsessie kan 45 minuten tot een uur en een kwartier in beslag nemen afhankelijk van wat op dat moment nodig is.
  • Voor de groep coaching is voor elke sessie 2,5 uur ingepland.

Afronding

Tijdens de laatste coachsessie zullen we een deel van de sessie gebruiken om af te ronden. We reflecteren dan samen op de voortgang en op hoe je nu zelf verder aan de slag kunt. Mocht het toch blijken dat er nog een extra sessie nodig is? Dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Community

Als je voor online coaching kiest heb je ook toegang tot de Mission Violet community pagina. Hier kun je meelezen of meedoen in de community van Mission Violet met alle andere jonge vrouwen die het programma volgen of gevolgd hebben. Doe bijvoorbeeld mee aan een poll of stel je eigen vraag aan de andere ladies in de community. Samen staan we zoveel sterker en ik hoop dat deze community ook jou dat gevoel geeft! Samen met de andere dames in de community kun je je vragen of inspiratie delen want samen staan we sterk en helpen wij elkaar op weg! 😄 Door de community heb je het gevoel dat je niet alleen bent. Je leert van elkaar en met elkaar op een laagdrempelige en leuke manier.

Wat is de investering?

Is 1-op-1 online werkcoaching iets voor jou? Of benut je liever de kracht en verbinding van een groep? Mission Violet heeft voor iedereen een passende vorm beschikbaar! 👍

Online 1-op-1 coaching:

€87 inclusief BTW per sessie/intake.

Online groep coaching (groep van drie):

€67 per persoon inclusief BTW voor een sessie van 2,5 uur.

Wil jij graag via jouw werkgever een speciaal traject voor coaching ontvangen?

Check de werkgeverspagina of neem even contact met mij op via de Contact pagina met onderstaande knop en dan maak ik een passend voorstel.

En vergeet de Mission Violet community niet! Samen met de andere dames in de community kun je je vragen of inspiratie delen want samen staan we sterk en helpen wij elkaar op weg! 😄

Aanbod werkcoaching

Waar kan Mission Violet jou bij helpen?

Werkcoaching Mission Violet

Online 1-op-1 coaching

Pakket:

Gratis kennismakingsgesprek

Betaalde intake en drie coachsessies

Intake voor €56 inclusief BTW en 3 coachsessies van elk €87 inclusief BTW = totaal €317 inclusief BTW.

De coachsessies zijn dus het normale tarief maar het voordeel van een pakket nemen is dat de intake een stuk goedkoper is. Met een pakket krijg je dus meer voor je geld!

Werkcoaching Mission Violet

Online groep coaching (groep van drie)

Heb je vriendinnen of collega’s die ook tegen dezelfde problemen op het werk aanlopen en benut je liever de kracht en verbinding van een groep? Mission Violet heeft voor iedereen een passende vorm beschikbaar!

Heel toegankelijk, warm persoon, luisterend oor, laat de ander zelf meedenken, maar geeft ook advies en tips. Ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, het luisterend oor en het meedenken. Dit heeft mij veel meer in mijn kracht gezet!

Melanie

Hoe heb je mijn werkwijze ervaren?

Zeer prettig, je weet goed door te vragen, je voelt goed aan, je kan doorprikken tot de kern als het nodig is, je vat samen en verhelderd, invoelend, je kan goed afstemmen. Open en oordeel loos.

Mirjam

Zou je mij aanraden bij vrienden, familie of collega’s? En zo ja, bij een specifieke doelgroep?
Jazeker, dat heb ik ook al gedaan! 🙂 Mensen die zich onzeker voelen, niet lekker in hun vel zitten, HSP’ers.

Melanie

Zou je mij aanraden bij vrienden, familie of collega’s? En zo ja, bij een specifieke doelgroep?
Jazeker, dat heb ik ook al gedaan! ???? Mensen die zich onzeker voelen, niet lekker in hun vel zitten, HSP’ers.

Melanie

Jij bent een kei in afpellen van waar het “probleem” zit en dan vervolgens de coachee zelf tot inzichten laten komen door oefeningen/ methodieken.

Mirjam

Antwoorden op jouw vragen

Voor wie is online werkcoaching bedoeld?

Wil jij echt persoonlijke begeleiding en jouw specifieke vragen en situaties met mij kunnen bespreken? Dan is online werkcoaching echt iets voor jou. Samen kijken we naar wat jou echt gaat helpen en hoe je daar gaat komen met een praktische aanpak waar je echt iets aan hebt. En of je nu MBO, HBO of WO afgestudeerd bent, I’m your girl!

Wat kan ik verwachten van een online coachsessie?

Dat is voornamelijk afhankelijk van jouw behoefte, jouw coachvraag. Deze hebben we eerder al aan de hand van de intake vastgesteld en dat is onze stip op de horizon. Hierover zullen we het dus vooral gaan hebben door te praten en ik zal jou met name veel vragen gaan stellen zodat ik je aan het denken zet.

Tijdens de sessie kan ik verschillende oefeningen, methoden en technieken voorstellen die passend kunnen zijn. Eventueel geef ik je ‘huiswerk’ mee om na de sessie mee aan de slag te gaan. Vaak zijn dit opdrachten waarmee je jouw vraagstuk verder uit kunt diepen of waarmee je kunt reflecteren op de situatie die speelt. In de volgende sessie zullen we deze opdrachten dan bespreken en evalueren.

Duur: Een 1-op-1 coachsessie kan 45 minuten tot een uur en een kwartier in beslag nemen afhankelijk van wat op dat moment nodig is.
Voor de groep coaching is voor elke sessie 2,5 uur ingepland.

En natuurlijk blijft alles tussen ons! Volledig vertrouwelijk.

Hoe lang loopt het coachtraject?

Dat is afhankelijk van het aantal coachsessies en hoeveel tijd er tussen elke coachsessie zit. Dit spreken we uiteraard in overleg af. Mocht je kiezen voor een pakket van een gratis kennismakingsgesprek en drie coachsessies waar steeds twee weken tussen zit dan investeer je bijvoorbeeld zes weken tijd in jouw unieke coachtraject.

Wat houdt het NOBCO keurmerk in?

Ik heb het diploma gehaald van een erkende coachingsopleiding. De ICM Coachingsopleiding is op EQA Practitioner niveau geaccrediteerd. Wat houdt dit in?

Het EQA-keurmerk is aan ICM verstrekt door NOBCO: Nederlandse Orde van Beroepscoaches, waarbij ik aangesloten ben. NOBCO is de Nederlandse accrediteur voor het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). De ICM Coachingsopleiding draagt dus het European Quality Award (EQA-)keurmerk.

Kort gezegd heb ik dus een gedegen opleiding tot coach gevolgd die erkend is. Vele coaches die je online vindt hebben dit niet gedaan, want coachen is een vrij beroep. Iedereen mag zich coach noemen. Zelf zie ik wel het belang van je verdiepen in het coachvak om dit het beste uit te oefenen voor mijn klanten en daarom heb ik gekozen voor het volgen van deze opleiding.

Voor het behalen van mijn EQA-diploma geldt hiervoor de belangrijke eis dat je 36 coachuren moet hebben gemaakt. Ik heb zelfs het dubbele aantal uren gemaakt tijdens mijn opleiding! Jeej! 😄 Zelf ben ik dus ook aangesloten bij de beroepsvereniging van NOBCO.

Tevens doe ik aan intervisie om de kwaliteit van mijn coaching te waarborgen. Dit houdt in dat er onder begeleidng van beroepsgenoten gereflecteerd wordt op het eigen functioneren als coach. Zo blijf ik scherp en kan ik jou het beste helpen.

Waarom biedt Mission Violet enkel online werkcoaching aan? En hoe gaat dit in zijn werk?

  • Snel toegankelijk: Geen face to face coaching in dezelfde ruimte maar online en dus sneller toegankelijk voor jou! En reizen is niet nodig.
  • Betaalbaar: Hoge kwaliteit maar niet voor een hoge prijs zoals traditionele coachingstrajecten wel kunnen zijn.
  • Persoonlijk: Met de meest moderne technieken via videobellen zodat de persoonlijke connectie er net zo goed is!

Mission Violet staat voor:

Verbinding

Leiderschap

Groei

Kracht

Vrouwelijkheid

Let's Work Together!

Heb je een vraag over het aanbod van Mission Violet of weet je al dat je samen met mij aan de slag wilt? Neem zeker even contact met mij op! 🙂

Contact

Mission Violet
Wes Beekhuizenweg 1
6871 VJ, Renkum

0645017529

info@missionviolet.nl

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Volg me op social media

Schrijf je in voor Mission Mail!

Voor zo nu en dan een leuk mailtje met inspiratie en praktische, no nonsense tools en tips!

×