Aanbod

Mission Violet biedt alles wat jou helpt om de impact te maken die jij zo graag wilt maken.

Of je nu graag een online programma volgt, online coaching of een masterclass of korte cursus, bij Mission Violet ben je aan het juiste adres!

Online programma's

Programma’s die je online en in je eigen tijd kunt volgen met video’s en bijpassend werkboek. Daarnaast krijg je toegang tot de Mission Violet Community en de maandelijkse live Q&A’s waar je jouw vragen kunt stellen.

Online coaching

Online 1 op 1 coaching vanaf de plek die jou schikt of online coaching met een groep van drie vrouwen om de kracht van verbinding te benutten (met groepskorting!).

Masterclasses en korte praktische online cursussen

Snel resultaat? Volg dan een online masterclass of ga voor een korte praktische online cursus waarmee je direct mijn best practices in de praktijk kunt implementeren.

About

Women’s guide to impact

Mijn naam is Elise de Bruine en ik ben jouw gids, de grote zus waar je alles aan kunt vragen als het gaat om het starten van een carrière.

Ik heb Mission Violet opgericht zodat jij als jonge vrouw de mindset, kennis en tools in handen hebt zodat jij het zelfvertrouwen en lef krijgt om uitdagingen aan te durven gaan.

 

 

 

 

Mission Violet staat voor:

Verbinding

Leiderschap

Groei

Kracht

Vrouwelijkheid

Heel toegankelijk, warm persoon, luisterend oor, laat de ander zelf meedenken, maar geeft ook advies en tips. Ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, het luisterend oor en het meedenken. Dit heeft mij veel meer in mijn kracht gezet!

Zou je mij aanraden bij vrienden, familie of collega’s? En zo ja, bij een specifieke doelgroep?

Jazeker, dat heb ik ook al gedaan! 🙂 Mensen die zich onzeker voelen, niet lekker in hun vel zitten, HSP’ers.

Melanie

Hoe heb je mijn werkwijze ervaren?

Zeer prettig, je weet goed door te vragen, je voelt goed aan, je kan doorprikken tot de kern als het nodig is, je vat samen en verhelderd, invoelend, je kan goed afstemmen. Open en oordeel loos.

Jij bent een kei in afpellen van waar het “probleem” zit en dan vervolgens de coachee zelf tot inzichten laten komen door oefeningen/ methodieken.

Mirjam

Let's Work Together!

Heb je een vraag over het aanbod van Mission Violet of weet je al dat je samen met mij aan de slag wilt? Neem zeker even contact met mij op! 🙂

Contact

Mission Violet
Wes Beekhuizenweg 1
6871 VJ, Renkum

0645017529

info@missionviolet.nl

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Volg me op social media

Schrijf je in voor Mission Mail!

Voor zo nu en dan een leuk mailtje met inspiratie en praktische, no nonsense tools en tips!

×