Online programma Career Caffeine

Wil jij van jouw eerste baan direct een succes maken? Maar heb je geen idee wat er op je af gaat komen? Mission Violet helpt jou in jouw eerste ‘grote mensen’ baan 😉 

Een programma dat je online en in je eigen tijd kunt volgen met video’s en bijpassend werkboek. Ideaal wanneer je begint aan je eerste baan of al iets langer bezig bent maar de basis onder de knie wilt krijgen!

Je krijgt toegang tot de Mission Violet Community en de maandelijkse live Q&A’s waar je al jouw vragen kunt stellen.

Waarom is Career Caffeine iets voor jou?

Zie jij om je heen en in het nieuws keuzes gemaakt worden die jij zelf anders zou maken? Wil jij het anders zien? Betekenisvoller? Duurzamer? Meer op de lange termijn gericht? En ben jij een jonge vrouw die aan het begin staat van haar carriere of begint aan haar eerste baan? Dan is het online programma Career Caffeine van Mission Violet perfect voor jou!

Hoe vaak zien we wel niet mannelijke leiders in het nieuws die keuzes maken gebaseerd op macht en ego en bij fouten ook gewoon mogen blijven zitten op hun plek? Hoe kan het toch dat mannen nog steeds eerder worden geselecteerd voor leidinggevende functies ook al maken vrouwen over het algemeen betere keuzes voor de lange termijn? Waarom zijn vrouwen zo ondervertegenwoordigd in leidinggevende en impactvolle posities?

Jij wilt die te gekke functie binnenslepen, jij wilt het verschil gaan maken in een wereld waar impactvolle functies nog vaak vervult worden door een man. Jij wilt iets betekenen, maar krijg jij die kans wel? En durf je er wel voor te gaan? Ken je het stemmetje in je hoofd dat zegt: Kun jij dit wel? Waar moet ik beginnen?

Mission Violet to the rescue!

Mission Violet is de carrierecoach voor jonge vrouwen die gaan starten in een eerste baan of net gestart zijn met werken in impactvolle functies of dit ambieren. Begeleiding en coaching voor vrouwen die net klaar zijn met een opleiding of aan het begin staan van hun carriere/ loopbaan.

Dit zodat jij als vrouw net zoveel kans maakt als een mannelijke collega om een impactvolle functie te bekleden zonder daar 2x zo hard voor te moeten werken.

Jij wilt toch ook die vrouw zijn die het verschil maakt?

Een doel van Mission Violet is om samen met andere vrouwen impact te maken. Ik wil vrouwen de begeleiding, coaching en tools bieden die ik zelf heb gemist in mijn carriere toen ik een leidinggevende, impactvolle positie ging bekleden en in mijn reis als jonge vrouw daarnaartoe. Want voor vrouwen begint deze reis al vroeg en daarom richt mijn begeleiding zich op een jonge doelgroep.

Eerste baan Mission Violet

Heel toegankelijk, warm persoon, luisterend oor, laat de ander zelf meedenken, maar geeft ook advies en tips. Ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, het luisterend oor en het meedenken. Dit heeft mij veel meer in mijn kracht gezet!

Zou je mij aanraden bij vrienden, familie of collega’s? En zo ja, bij een specifieke doelgroep?

Jazeker, dat heb ik ook al gedaan! 🙂 Mensen die zich onzeker voelen, niet lekker in hun vel zitten, HSP’ers.

Melanie

Hoe heb je mijn werkwijze ervaren?

Zeer prettig, je weet goed door te vragen, je voelt goed aan, je kan doorprikken tot de kern als het nodig is, je vat samen en verhelderd, invoelend, je kan goed afstemmen. Open en oordeel loos.

Jij bent een kei in afpellen van waar het “probleem” zit en dan vervolgens de coachee zelf tot inzichten laten komen door oefeningen/ methodieken.

Mirjam

Wat gaat het online programma jou opleveren?

Ik heb dit programma gemaakt zodat jij als jonge vrouw de mindset, kennis en tools in handen hebt zodat jij het zelfvertrouwen en lef krijgt om uitdagingen aan te durven gaan. Het is de basis om jouw carriere een vliegende start te geven. In een eerste baan of als je al eventjes onderweg bent.

De laatste jaren ben ik de boeken ingedoken en heb ik colleges gevolgd over hoe je als jonge vrouw kansen kunt pakken. Dit samen met mijn eigen lessen en ervaringen ga ik allemaal met jou delen!

Denk aan algemene kennis over vrouwen en carriere, maar zoals ik ook al schreef tips voor de juiste mindset zodat jij het podium durft te pakken. En natuurlijk de tools om alles echt in de praktijk te kunnen brengen. Denk aan sollicitatietips om jouw eerste baan binnen te slepen!

Een coach die jouw gids en luisterend oor is in jouw reis naar het maken van impact. Lekker praktisch zodat je jouw carriere echt goed start.

Daarnaast brengt dit programma jou de verbinding die zo belangrijk is om je te steunen en om een sterk netwerk op te bouwen om met alle vrouwen in de community te rocken! 😎​

Eerste baan Mission Violet

Over mij

Women’s guide to impact, ik ben jouw gids, de grote zus waar je alles aan kunt vragen als het gaat om het starten van een carriere of wanneer je begint aan jouw eerste baan.

Ik heb Mission Violet opgericht zodat jij als jonge vrouw de mindset, kennis en tools in handen hebt zodat jij het zelfvertrouwen en lef krijgt om uitdagingen aan te durven gaan.

Jouw eerste baan

Als carrierecoach ben ik ervaringsdeskundige en weet ik wat je wel en zeker ook niet moet doen om kansen te creeren. Ik heb bestudeerd wat ik zelf al heel goed deed waardoor ik in mijn eerste baan op de toppositie van Hoofd HRM terecht kwam en mij verdiept in oplossingen om met valkuilen om te gaan waar veel vrouwen, net als ik destijds, tegenaan lopen.

Weetjes

Zoals je wellicht gemerkt hebt ben ik gek op de kleur paars! Ohja en gek op bloemen en op mijn hond Buster natuurlijk!

 

Een sneak preview:

Voor wie is het Career Caffeine programma?

Het Career Caffeine traject is speciaal gemaakt voor vrouwen die net klaar zijn met een opleiding of aan het begin staan van hun carriere. Ideaal wanneer je begint aan je eerste baan of al iets langer bezig bent maar de basis onder de knie wilt krijgen!​

Voor jonge vrouwen die gaan starten of net gestart zijn met werken in impactvolle functies of dit ambieren. Mission Violet wil vrouwen empoweren om een betere versie van zichzelf te worden waarbij ze op een praktische manier groeien.

Mission Violet is daarbij de grote zus waaraan je altijd alles kunt vragen. Zelfs zware onderwerpen worden op een lichte manier met een beetje humor aangesneden waardoor je als cursist verder kunt met de opdrachten en je je realisteert dat het glas half-vol is in plaats van half-leeg. De sfeer is gemoedelijk, up-lifting en empowering waarbij je leert dat alles al in je zit. Als je dat weet, dan hoef je ook niet bang te zijn dat je faalt toch? 😉

Hoe gaat het in zijn werk?

Het Career Caffeine programma bestaat uit maar liefst 8 modules met bijbehorende (video)lessen en een extra module met wijsheden 😉 Dit alles via de Huddle E-learning omgeving, het ideale community platform. Daarnaast krijg je een bijpassend werkboek en toegang tot de Mission Violet community en maandelijkse live Q&A’s!

Modules:

Module 1: Vrouwen en carrière: achtergrond

Module 2: Waarom wil je dit?

O.a. lessen over valkuilen en jouw kijk op je carriere.

Module 3: Zorgen voor jezelf

Met lessen die ik je uit mijn eigen verhaal wil meegeven, maar bijvoorbeeld ook lessen over je eigen grenzen leren kennen. Onmisbaar in jouw eerste baan.

Module 4: Carriere maken, hoe dan?

Met do’s en don’ts en andere praktische lessen om die carriere na te streven die jij wilt!

Module 5: Mannen versus vrouwen

Over verschillen die je als vrouw moet kennen tussen mannen en vrouwen op de werkvloer. Net als de verschillen tussen mannelijk en vrouwelijk leiderschap.

Module 6: Zelfvertrouwen

Over hoe jij het zelfvertrouwen en lef krijgt om uitdagingen aan te durven gaan, o.a. in je eerste baan.

Module 7: Solliciteren

Hier kijken we waar(op) je wilt solliciteren en hoe jij die functie binnensleept!

Module 8: Pak dat podium!

Over jezelf profileren!

En tenslotte Wijsheden / Extra’s!

Werkboek:

Per module zijn er opdrachten die je voor jezelf kunt doen om verder te groeien. Opdrachten die je aan het denken zetten en die aansluiten op de video’s uit de modules. Deze opdrachten zijn te vinden op de pagina’s van de betreffende module, maar ook in het bijpassende praktische werkboek. Dit werkboek kun je downloaden en hierin kun je de opdrachten maken en invullen als je dat prettig vindt.

Community:

Als je het online programma aanschaft heb je ook toegang tot de Mission Violet community pagina. Hier kun je meelezen of meedoen in de community van Mission Violet met alle andere jonge vrouwen die het programma volgen of gevolgd hebben. Doe bijvoorbeeld mee aan een poll of stel je eigen vraag aan de andere ladies in de community. Samen staan we zoveel sterker en ik hoop dat deze community ook jou dat gevoel geeft! Samen met de andere dames in de community kun je je vragen of inspiratie delen want samen staan we sterk en helpen wij elkaar op weg! 😄 Door de community heb je het gevoel dat je niet alleen bent. Je leert van elkaar en met elkaar op een laagdrempelige en leuke manier.

Live Q&A’s:

Elke maand is er een live Q&A van een uur waarin jij mij met de andere cursisten al je vragen kunt stellen. Een maand van tevoren hoor je welke datum dit zal zijn met bijbehorend tijdstip. Ik vraag je vervolgens ook of je je hiervoor wilt aanmelden als je mee wilt doen. Kan je er niet bij zijn? Niet getreurd! De opname kun je nog een week na de Q&A terugkijken als je je hebt aangemeld.

En kom je er toch al snel achter dat je alles uit dit programma al weet? Of vind je het niks of stom? Dan krijg jij je geld gewoon terug!

Zo simpel is het.

Wat is de investering?

Hoe kan Mission Violet jou helpen in jouw eerste baan?

Eerste baan Mission Violet

Career Caffeine programma

Succesvol solliciteren, jezelf profileren en van jouw eerste baan een succes maken. Zodat jij als jonge vrouw de mindset, kennis en tools in handen hebt zodat jij het zelfvertrouwen en lef krijgt om uitdagingen aan te durven gaan.

Tijdelijke korting

Het Career Caffeine programma is gloedje nieuw! 😄 En dus nu te verkrijgen voor een hele mooie pilot prijs om met Mission Violet kennis te maken! Yes!

Originele prijs €247 inclusief btw.

Let op: naar deze prijs zal ik in de toekomst gaan verhogen, dus wees er nu nog snel bij! 

Huidige pilotprijs €147 inclusief btw. Say what! Als je nu geen impact gaat maken weet ik het niet meer! 😉

Ben jij klaar om samen met Mission Violet een succes te maken van jouw eerste baan?

Heel toegankelijk, warm persoon, luisterend oor, laat de ander zelf meedenken, maar geeft ook advies en tips. Ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, het luisterend oor en het meedenken. Dit heeft mij veel meer in mijn kracht gezet!

Melanie

Hoe heb je mijn werkwijze ervaren?

Zeer prettig, je weet goed door te vragen, je voelt goed aan, je kan doorprikken tot de kern als het nodig is, je vat samen en verhelderd, invoelend, je kan goed afstemmen. Open en oordeel loos.

Mirjam

Zou je mij aanraden bij vrienden, familie of collega’s? En zo ja, bij een specifieke doelgroep?
Jazeker, dat heb ik ook al gedaan! 🙂 Mensen die zich onzeker voelen, niet lekker in hun vel zitten, HSP’ers.

Melanie

Jij bent een kei in afpellen van waar het “probleem” zit en dan vervolgens de coachee zelf tot inzichten laten komen door oefeningen/ methodieken.

Mirjam

Antwoorden op jouw vragen

Waarom zou ik kiezen voor een online programma?

Snel toegankelijk: Online en dus sneller toegankelijk voor jou!
Wanneer het jou uitkomt: Je kunt het programma volgen op de tijdstippen die jou het beste schikken, wel zo handig!
Betaalbaar: Hoge kwaliteit en mega veel tips, maar niet voor een hoge prijs zoals traditionele coachingstrajecten wel kunnen zijn.
Persoonlijk: Met video’s en de meest moderne technieken zoals live Q&A’s en community zodat de persoonlijke connectie er net zo goed is!

Wat kan ik verwachten van een online programma?

Het online Career Caffeine programma bestaat uit maar liefst 8 modules met bijbehorende (video- en tekst-) lessen en een extra module met wijsheden. Daarnaast krijg je een bijpassend werkboek en toegang tot de Mission Violet community en maandelijkse live Q&A’s! Dit alles via de Huddle E-learning omgeving, het ideale community platform.

Wat houdt de community in?

Wanneer je online coaching aangaat bij Mission Violet of deelneemt aan een online programma of cursus krijg je toegang tot de Mission Violet community. De community is een besloten groep waar je met andere jonge vrouwen kunt sparren en nog meer tips ontvangt. De community is toegankelijk via het online community platform en E-learning omgeving Huddle waar Mission Violet je toegang toe geeft en waar ook het online programma te volgen is als je dat zou willen.

Voor wie is het online programma bedoeld?

Of je nu MBO, HBO of WO afgestudeerd bent, I’m your girl! Dit programma is helemaal iets voor jou als:

  • Je aan het begin staat van jouw carriere en graag een stevige basis wilt om een vliegende start te maken. Bijvoorbeeld in jouw eerste baan!
  • Je eerlijkheid en openheid waardeert in een coach
  • Je houdt van een praktische aanpak met tips en tools
  • Je advies en coaching wilt van iemand die dit pad zelf al heeft bewandeld en tevens gecertifieerd coach is
  • Je een gids zoekt, een zus waar je alles aan kunt vragen
  • Jij je graag laat inspireren en empoweren
  • Je ook graag onderdeel bent van een community (maar dit is zeker niet verplicht!)

Snel online toegankelijk via de Huddle E-learning omgeving en dus tijd en locatie onafhankelijk. Flexibel en op je eigen tijd. Met een druk op de knop heb je beschikking over het product.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het online programma?

Dat hangt helemaal van jezelf af en hoe uitgebreid je de opdrachten zelf invult! Gemiddeld heb je per module een uur of drie nodig.

Is het online programma alleen geschikt voor starters?

Zeker niet, het is ook zeer geschikt als je al langer aan het werk bent maar de basis onder de knie wilt krijgen! Geen overbodige luxe!

Mission Violet staat voor:

Verbinding

Leiderschap

Groei

Kracht

Vrouwelijkheid

Let's Work Together!

Heb je een vraag over het aanbod van Mission Violet of weet je al dat je samen met mij aan de slag wilt? Neem zeker even contact met mij op! 🙂

Contact

Mission Violet
Wes Beekhuizenweg 1
6871 VJ, Renkum

0645017529

info@missionviolet.nl

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Volg me op social media

Schrijf je in voor Mission Mail!

Voor zo nu en dan een leuk mailtje met inspiratie en praktische, no nonsense tools en tips!

×