Masterclasses en korte praktische online cursussen

Carriere advies voor snel resultaat? Volg dan een online masterclass of ga voor een korte praktische online cursus waarmee je direct mijn best practices in de praktijk kunt implementeren.

 

LET OP: De online masterclasses en korte praktische online cursussen zijn nog in de maak! Wil jij invloed uitoefenen op de thema’s? Graag! Laat me in het formuliertje hiernaast weten wat voor carriere advies jij hoopt te vinden. Grote kans dat ik hier dan een passende cursus voor ga maken!

Dit wil ik heel graag leren!

Let me know 👇

Alvast bedankt!

Aankondiging!

Masterclass moederschap & carriere is in de maak!

Het thema van de eerste masterclass is bekend. Speciaal voor moeders die hun carriere vorm willen geven en in samenwerking met Bellyprint!

Moederschap en werk, het brengt namelijk nogal wat uitdagingen met zich mee. Zeker wanneer je na je zwangerschap weer voor het eerst op de werkvloer terugkeert.

Hoe combineer je moederschap en carriere? Ruim 75% van de vrouwen denkt hier niet over na 🤷🏼‍♀️.
En dat terwijl het mega pittig is!

👉 Dealen met onbegrip van de werkgever en collega’s

👉 Weer snel terugkeren op de werkvloer en gevoel hebben dat je alle ballen moet hooghouden: thuis en op het werk

👉 Dealen met het heersende imago over moederschap en werk

Mission Violet heeft passend carriere advies voor moeders!

Carriere advies van Mission Violet

Mission Violet helpt jou impact te maken zonder daar 2x zo hard voor te moeten werken als een man!

Waarom is deze vorm van carriere advies iets voor jou?

 • Meteen knallen! Snel resultaat met carriere advies waarmee je direct mijn best practices in de praktijk kunt implementeren.

 

 • Uitermate geschikt voor vrouwen die graag carriere advies, tips en tools willen ontvangen maar dit graag op hun eigen moment willen doen. Kort en krachtig om direct impact te kunnen maken.

 

 • Deze masterclasses en curcussen zijn ook helemaal top voor jou als je eerst even kennis wilt maken met Mission Violet om te zien of een online programma of coachingstraject iets voor jou zou kunnen zijn.
Carriere advies Mission Violet

Heel toegankelijk, warm persoon, luisterend oor, laat de ander zelf meedenken, maar geeft ook advies en tips. Ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, het luisterend oor en het meedenken. Dit heeft mij veel meer in mijn kracht gezet!

Zou je mij aanraden bij vrienden, familie of collega’s? En zo ja, bij een specifieke doelgroep?

Jazeker, dat heb ik ook al gedaan! 🙂 Mensen die zich onzeker voelen, niet lekker in hun vel zitten, HSP’ers.

Melanie

Hoe heb je mijn werkwijze ervaren?

Zeer prettig, je weet goed door te vragen, je voelt goed aan, je kan doorprikken tot de kern als het nodig is, je vat samen en verhelderd, invoelend, je kan goed afstemmen. Open en oordeel loos.

Jij bent een kei in afpellen van waar het “probleem” zit en dan vervolgens de coachee zelf tot inzichten laten komen door oefeningen/ methodieken.

Mirjam

Wat gaan masterclasses en online cursussen jou opleveren?

Vooral veel praktische tips die dus gemakkelijk in te zetten in de praktijk 😉 Yes! Volg je bijvoorbeeld een cursus op maandag? Dan zet je alle tips dinsdag al in!

In de masterclasses is er meer tijd om een bepaald thema uit te diepen. Ideaal als je wat meer wilt weten van een specifiek onderwerp. Carriere advies, maar dan heel specifiek over het onderwerp waar jij meer over wilt leren.

Jij zult:

 • Lekkerder in je vel zitten op de wervloer omdat jij helemaal voorbereid bent!
 • Sneller doorgroeien in jouw carriere door de juiste tips van een ervaringsdeskundige
 • Impact en echt het verschil gaan maken door carriere advies van jouw ‘grote zus’!

Ik wil voor vrouwen zoals jij de coach en als het ware de grote zus zijn die ik zelf heb gemist in het begin van mijn carrière en met jou al mijn tips en tricks delen. Ik weet hoe lastig het soms kan zijn op de werkvloer. I’ve got your back! Dit met praktische en doelgerichte online masterclasses en cursussen. Gewoon te volgen vanaf jouw computer, waar en wanneer jij wilt.

Carriere advies Mission Violet

Over mij

Women’s guide to impact, ik ben jouw gids, de grote zus waar je alles aan kunt vragen als het gaat om impact maken in jouw carriere. Ik zie het als mijn missie, mijn Mission Violet, om vrouwen te begeleiden en coachen naar impactvolle functies.

Ik heb Mission Violet opgericht zodat jij als jonge vrouw de mindset, kennis en tools in handen hebt zodat jij het zelfvertrouwen en lef krijgt om uitdagingen aan te durven gaan.

Carriere advies van Mission Violet

Ik wil voor vrouwen zoals jij de coach en als het ware de grote zus zijn die ik zelf heb gemist in het begin van mijn carriere en met jou al mijn tips en tricks delen.

Weetjes

Zoals je wellicht gemerkt hebt ben ik gek op de kleur paars! Ohja en gek op bloemen en op mijn hond Buster natuurlijk!

 

Voor wie zijn de masterclasses en online cursussen?

De masterclasses en online cursussen zullen speciaal gemaakt worden voor vrouwen die net klaar zijn met een opleiding of aan het begin staan van hun carriere/ loopbaan. Ze zijn uitermate geschikt voor vrouwen die graag tips en tools willen ontvangen maar dit graag op hun eigen moment willen doen. Kort en krachtig om direct impact te kunnen maken.

Ideaal voor jonge vrouwen die gaan starten of net gestart zijn met werken in impactvolle functies of dit ambieren. Mission Violet wil vrouwen met dit carriere advies empoweren om een betere versie van zichzelf te worden waarbij ze op een praktische manier groeien. Let’s go!

Deze masterclasses en cursussen zijn trouwens ook helemaal top voor jou als je eerst even kennis wilt maken met Mission Violet om te zien of een online programma of coachingstraject voor 1-op-1 carriere advies iets voor jou zou kunnen zijn.

Toch op zoek naar persoonlijk carriere advies?

Naast hulp bij praktische tips en tools over carriere kan Mission Violet je ook helpen met persoonlijke begeleiding. Bijvoorbeeld op het gebied van doorgroeien, impact maken of problemen op het werk. Is online coaching iets voor jou?

Mission Violet heeft de oplossingen die je succes gaan brengen!

Vraag hier jouw gratis E-book aan!

Wil jij die te gekke functie binnenslepen zodat jij de impact kunt maken die je wilt? Dat begint bij een goed curriculum vitae zonder blunders!

Download nu het E-book!

CV tips: de 15 meest gemaakte fouten

Hoe gaat het in zijn werk?

Online masterclass:

Een online masterclass bestaat (meestal) uit een vooraf opgenomen video opname in presentatievorm over een specifiek onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als:

 • Hoe voel ik mij zelfverzekerd in mijn baan? Hoe breng ik mijn ideeen over?
 • Hoe houd ik mij staande in een bedrijf waar vooral mannen werken en masculiene regels gelden?
 • Hoe ga ik om met grensoverschrijdend gedrag?
 • Etcetera

Maar het mooie is dat jij aan het roer staat en invloed hebt op de thema’s en welk carriere advies jij graag wilt ontvangen! Laat me in het formuliertje boven aan de pagina weten wat jij heel graag zou willen leren. Grote kans dat ik hier dan een passende cursus voor ga maken!

Wanneer je een online masterclass aanschaft krijg je toegang tot de opname en vervolgens kun je deze in je eigen tijd kijken.

 

Korte praktische online cursus:

Een korte praktische online cursus is, zoals de naam doet vermoeden, KORT en PRAKTISCH. De cusrsussen gaan dan ook over onderwerpen die heel praktisch aan te pakken zijn. Met veel tips die je meteen in de praktijk kunt implementeren.

Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als:

 • Promotie maken: how to
 • Je eerste baan: the essentials
 • Etcetera

Ook voor de cursus thema’s geldt: laat je horen via het formulier!

Wanneer je een praktische online cursus aanschaft krijg je toegang tot de Huddle E-learning omgeving waarop deze cursus is vormgegeven en vervolgens kun je hiermee op je eigen moment aan de slag.

 

Community:

Wanneer je een masterclass of cursus aanschaft heb je ook toegang tot de Mission Violet community pagina. Hier kun je meelezen of meedoen in de community van Mission Violet met alle andere jonge vrouwen die het programma volgen of gevolgd hebben. Doe bijvoorbeeld mee aan een poll of stel je eigen vraag aan de andere ladies in de community. Samen staan we zoveel sterker en ik hoop dat deze community ook jou dat gevoel geeft! Samen met de andere dames in de community kun je je vragen of inspiratie delen want samen staan we sterk en helpen wij elkaar op weg! 😄 Door de community heb je het gevoel dat je niet alleen bent. Je leert van elkaar en met elkaar op een laagdrempelige en leuke manier.

Wat is de investering?

De exacte prijzen voor de masterclasses en online cursussen moeten nog worden vastgesteld.

Naar verwachting kun je denken aan de volgende prijzen (wijzigingen voorbehouden):

Online masterclass:
€79 inclusief BTW.

Korte praktische online cursus:
€21 inclusief BTW.

Snel meer hierover!

En kom je er toch al snel achter dat je alles uit deze masterclasses of online cursussen al weet? Of vind je het niks of stom? Dan krijg jij je geld gewoon terug!

Zo simpel is het.

Carriere advies Mission Violet

Masterclass moederschap & carriere

Een masterclass speciaal ontwikkeld voor voor werkende moeders.

Alle voorlichting, tips en tools om het moederschap te kunnen combineren met jouw carriere! Tijdens jouw zwangerschap en bij de terugkeer op het werk ben jij helemaal voorbereid!

Heel toegankelijk, warm persoon, luisterend oor, laat de ander zelf meedenken, maar geeft ook advies en tips. Ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, het luisterend oor en het meedenken. Dit heeft mij veel meer in mijn kracht gezet!

Melanie

Hoe heb je mijn werkwijze ervaren?

Zeer prettig, je weet goed door te vragen, je voelt goed aan, je kan doorprikken tot de kern als het nodig is, je vat samen en verhelderd, invoelend, je kan goed afstemmen. Open en oordeel loos.

Mirjam

Zou je mij aanraden bij vrienden, familie of collega’s? En zo ja, bij een specifieke doelgroep?
Jazeker, dat heb ik ook al gedaan! 🙂 Mensen die zich onzeker voelen, niet lekker in hun vel zitten, HSP’ers.

Melanie

Jij bent een kei in afpellen van waar het “probleem” zit en dan vervolgens de coachee zelf tot inzichten laten komen door oefeningen/ methodieken.

Mirjam

Antwoorden op jouw vragen

Wat kan ik verwachten van een online masterclass?

Een online masterclass bestaat meestal uit een vooraf opgenomen video opname in presentatievorm over specifiek carriere advies.

Wanneer je een online masterclass aanschaft krijg je toegang tot de opname en vervolgens kun je deze in je eigen tijd kijken.

Wat kan ik verwachten van een online cursus?

Een korte praktische online cursus is, zoals de naam doet vermoeden, KORT en PRAKTISCH. De cusrsussen gaan dan ook over onderwerpen die heel praktisch aan te pakken zijn. Met veel tips die je meteen in de praktijk kunt implementeren.

Wanneer je een praktische online cursus of masterclass aanschaft krijg je toegang tot de Huddle E-learning omgeving waarop deze cursus is vormgegeven en vervolgens kun je hiermee op je eigen gekozen moment aan de slag.

Wat houdt de community in?

Wanneer je online coaching aangaat bij Mission Violet of deelneemt aan een online programma of cursus krijg je toegang tot de Mission Violet community. De community is een besloten groep waar je met andere jonge vrouwen kunt sparren en nog meer tips ontvangt. De community is toegankelijk via het online community platform en E-learning omgeving Huddle waar Mission Violet je toegang toe geeft en waar ook het online programma te volgen is als je dat zou willen.

Voor wie is dit carriere advies bedoeld?

De masterclasses en cursussen zijn ideaal voor vrouwen die snel resultaat willen bereiken en niet altijd de tijd hebben om een online programma te volgen of een coachingstraject aan te gaan.

De masterclasses en cursussen zullen uitermate geschikt zijn voor vrouwen die graag tips en tools willen ontvangen maar dit graag in hun eigen tijd willen doen. Kort en krachtig om direct impact te kunnen maken.

Mission Violet wil vrouwen empoweren om een betere versie van zichzelf te worden waarbij ze op een praktische manier groeien. En juist dat praktische komt in de masterclasses en cursussen aan bod.

Deze masterclasses en curcussen zijn ook helemaal top voor jou als je eerst even kennis wilt maken met Mission Violet om te zien of een online programma of coachingstraject iets voor jou zou kunnen zijn.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan een masterclass of online cursus?

Omdat de online masterclasses en korte praktische online cursussen nog in de maak zijn is dit nog niet helemaal duidelijk. De verwachting is dat een masterclass anderhalf uur in beslag neemt. De cursussen zullen, zoals de naam doet vermoeden, kort zijn en niet meer dan een paar uurtjes van je tijd vragen.

Mission Violet staat voor:

Verbinding

Leiderschap

Groei

Kracht

Vrouwelijkheid

Let's Work Together!

Heb je een vraag over het aanbod van Mission Violet of weet je al dat je samen met mij aan de slag wilt? Neem zeker even contact met mij op! 🙂

Contact

Mission Violet
Wes Beekhuizenweg 1
6871 VJ, Renkum

0645017529

info@missionviolet.nl

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Volg me op social media

Schrijf je in voor Mission Mail!

Voor zo nu en dan een leuk mailtje met inspiratie en praktische, no nonsense tools en tips!

×